BAIMS natural make-up

BAIMS Natural make-up


DUURZAAM & 100% BIO ECO GECERTIFICEERD


Cosmattic Beautystudio is erg enthousiast over dit Braziliaans-Duitse beautylabel. Cosmetica van een hoogwaardige biologische kwaliteit. Alle BAIMS-producten zijn gemaakt van 100 procent natuurlijke ingrediënten.

De producten zijn vrij van agressieve en schadelijke chemicaliën zoals minerale oliën, paraffines, parabenen, formol, PEG’s, triclosans, siliconen, sulfaten, aluminiumhydroxide, tocoferolacetaat, talk, genetisch gemodificeerde organismen, nanodeeltjes, dierlijke grondstoffen, synthetische geurstoffen en kunstmatige kleurstoffen.


BAIMS is het eerste gecertificeerde natuurlijke cosmeticamerk dat de grondstof BBA™ (Bio Behenic Active) gebruikt in haar producten. Dit actieve ingrediënt, gewonnen uit de Pentaclethra Macroloba-boom, heeft het vermogen om de huid diep te hydrateren.


De keuze uit foundations en poeders, voor de verschillende huidtinten, is enorm. De textuur van de make up is fijn en oogt heel natuurlijk op de huid. Ook de verpakkingen zijn helemaal geweldig; deze is voornamelijk gemaakt van bamboe

en alle secundaire papieren verpakkingen zijn gemaakt van alleen FSC-gecertificeerd papier.


Een mooie duurzame make up lijn die Cosmattic Beautystudio nu in het assortiment heeft en in de salon getest en gekocht kan worden.

Wil je vrijblijvend advies en de make-up testen? Neem dan contact op met Cosmattic Beautystudio via de contactgegevens op deze website.


De BAIMS make-up is te koop via de volgende webshop knop of te bestellen bij Cosmattic Beautystudio.Login code: cosmattic