Beautystudio

Welkom bij Cosmattic Beautystudio

Wie ben Ik


Graag wil ik mezelf eerst voorstellen. Ik ben Meriël Sneep, een zeer ervaren schoonheidsspecialiste uit Kortenhoef. Eind 2011 ben ik mijn droom gaan verwezenlijken en ben ik gestart met mijn beautystudio aan huis, op een knusse zolder.

Zolder betekend in het engels "attic" vandaar het onstaan van de naam Cosmattic Beautystudio.

Inmiddels verhuisd met mijn liefdevolle gezin in dezelfde straat en nu is mijn salon voor iedereen makkelijk bereikbaar omdat het nu beneden zit achter het woonhuis.

 


Mijn passie

 

Als schoonheidsspecialiste heb ik bewust gekozen te willen werken met uitsluitend 100% natuurlijke producten. Dit is de reden dat ik werk met de 100% natuurlijke producten van Weleda, LakShmi en Dr. Hauschka. Allen voorzien van strenge kwaliteitslabels. Deze Natuurzuivere, ecologische en biologische producten zijn een ware traktatie voor uw huid. Steeds meer producten zijn ook Vegan. Voor meer informatie over de producten? Kom gezellig volgens een afspraak bij mij in de salon of zoek contact met mij via Facebook, Instagram of via de contactgegevens op mijn website.

 

Wil je meer informatie over welke behandelingen ik aanbied of over Weleda, LakShmi en Dr. Hauschka? Kijk gerust verder op mijn site.

 

Liefs Meriël