Dr. Hauschka

Dr. Hauschka


Dr. Hauschka wil bijdragen aan de gezondheid van mensen en aan een gezonde aarde door het produceren en verhandelen van natuurzuivere, mens- en diervriendelijke geneesmiddelen en lichaamsverzorgingsproducten.

Dr. Hauschka

Dr. Hauschka gebruikt voor de producten 100% natuurlijke ingrediënten, zoveel mogelijk van biologische of biologisch-dynamische kwaliteit.

In deze landbouw wordt de aarde zorgvuldig gevoed en verzorgd. Dat zie je terug in de vruchtbare aarde, in de hoge voedingswaarde van de planten én uiteindelijk in de optimaal voedende, verzorgende en heilzame producten van Dr. Hauschka Uiteraard zijn de producten dierproefvrij.

Dr. Hauschka gezichtsbehandelingen : De kwaliteit van de aanraking


Wat een rust. Geen heen-en-weergeloop op de achtergrond, geen muziek. Even totaal in het middelpunt staan. Ongedeelde aandacht krijgen. Handen voelen die je grenzen respecteren en je toch diep van binnen raken. Een droom? Nee. Een gezichtsbehandeling bij Cosmattic Beautystudio met de producten van Dr. Hauschka


De handen, twee penselen en de Dr. Hauschka producten. Meer is er niet nodig voor een Dr. Hauschka behandeling. Oké, daar komen nog water, kompressen en handdoeken bij. Maar dan is de tafel naast de behandelbank al bijna gereed. En de dialoog tussen de schoonheidsspecialist en de klant – vrouw of man – kan beginnen: soms als gesprek, soms alleen met de ritmisch aandachtigehanden die de behoeften van de klant aanvoelen. En soms met de lymfestimulatiepenselen.