Behandeling Lakshmi

Royal Face Ritual


Een uitgereide holistische gezichtsverzorging aangepast aan het huidtype en aan het Dosha type;

Vata: voor de normale tot droge huid

Pitta: voor de gemengde of de gevoelige huid

Kapha: voor de gemengde tot vette huid

Wellness en huidverbetering in één; Een uitgebreide gezichtsverzorging inclusief voetbad, voet- en armreflexmassage, een ontspanningsritueel met essentiële oliën en een energetische gezichtsmassage met marmapunten om de energiebanen te stimuleren.

 

90

Minuten


€ 88,00

City Detox Ritual


Een mooie behandeling om te huid te ontgiften en de huid te herstellen. Geschikt indien je wilt overstappen naar natuurlijke producten, als anti-age behandeling of vroegtijdige veroudering tegen wilt gaan als gevolg van stress, een te hectisch en onregelmatig leven en door smog.

Deze behandeling zal de huid-barrière weer versterken door de oppervlaktecellen te verdichten zodat ze een betere bescherming bieden tegen schadelijke stoffen en UV-stralen.

Deze set van 4 producten uit het City Detox Ritueel kan je met korting na de behandeling aanschaffen zodat je de huid nog beter kan versterken door gedurende een periode deze producten ook thuis te gebruiken.

 

90

Minuten

Anti-Age Ritual

(Reverse 30+/Timeless 40+/Gold 50+)

Een intensieve verstevigende anti-age behandeling die ondersteund wordt door de kracht van edelstenen. Er wordt gekeken naar de leeftijd maar vooral naar de huidconditie. Voor elke huidconditie zijn er verschillende anti-age producten met elk een specifiek behandel protocol. Om expressielijnen te verminderen is het nodig om aan emoties te werken door de chakra's opnieuw in balans te brengen in combinatie met essiëntele oliën. Alleen door een diepe staat van welzijn en ontspanning is het mogelijk om de sporen van onze meest voorkomende gelaatsuitdrukkingen en rimpels te laten verdwijnen.

 

75/90

Minuten


€ 95,50


€ 80,50

€ 95,50

Shirodhara; Ayurvedische behandeling met warme olie 

Een oude Ayurvedische therapie waarbij warme olie in een constante stroom over het voorhoofd en de ajna chakra (derde oog) stroomt. Het derde oog is de plaats die staat voor een hoger bewustzijn en intuïtie.

Door de zachte constante druk van de warme olie ervaart het lichaam, de geest en het zenuwstelsel een diepe rust. Naast dat deze behandeling pure  ontspanning biedt en werkt tegen vermoeidheid, verschillende soorten hoofdpijn en stress kan het ook helpen bij posttraumatische stress stoornis(PTSS), slaapstoornissen, jetlag en het verlaagd de bloeddruk.

De behandeling begint met een ayurvedische gezichtsbehandeling van 30/40 minuten zodat je al in een ontspannen modus komt. Hierna volgt de opgieting van de warme olie die je in een andere wereld doet belanden. 

De behandeling kan in overleg ook in kuurvorm gegeven worden.

60

Minuten

Shirobhyanga; traditionele ayurvedische hoofdmassage i.c.m klankschalen


Deze massage is bijzonder goed om het hoofd even leeg te maken en van denken naar voelen te gaan.

Hoofd-, rug-, nek-, schouder- en armmassage met een klankschalenritueel. Door de bijzondere werking van een hoofd- en rugmassage en de trilling van klankschalen kom je los van je gedachten en in een diepere ontspanning, je komt meer in het moment van nu.

Geschikt voor iedereen die de door de druk van werk, gezin en maatschappij maar moeilijk kan ontspannen en slecht slaapt.

 

50

Minuten


€ 81,00


€ 57,00