Lichaamsbehandelingen

Lichaamsbehandelingen

Shilabhyanga; Hotstone massage

      

Shila(stenen), Abhyanga (massage met olie)

Een oude Ayurvedische techniek die gebruik maakt van kruiden, Ayurvedische oliën en lavastenen (Basaltstenen of obsidiaan edelstenen), die in water worden verwarmd om een langzame, diepe weefselmassage te geven.

Het stimuleert de bloedsomloop, verzacht en ontspant de spieren, helpt afvalstoffen verwijderen en brengt je in een diepe staat van ontspanning.

Het lichaam wordt eerst ingeolied om stress op te lossen en de marma(fysieke en energetische) punten te openen. Dan worden de warme stenen, in verschillende groottes op belangrijke marmapunten gelegd.

De stenen worden stevig over ingeoliede spieren geschoven terwijl de zijkanten van de stenen worden gebruikt als gereedschap voor een diepere massage.


75

Minuten


€ 83,50

Ontspannende lichaamsmassage

                      

Een ontspannen massage met warme olie van de rug, nek, schouders, voor- en achterkant benen, voeten en armen. De massage is naast de ontspanning gericht op het losser maken  van de spieren en het bevorderen van de bloedsomloop en de lymfestroom.

Je kan kiezen uit een Ayurvedische massage olie van LakShmi afgestemd op het Dosha type of een Verzogende olie van Weleda;


60

Minuten


€ 68,50

30

Minuten

Rug- nek en schoudermassage


Gericht op het losser maken van de spieren en bevordert de bloedsomloop en de lymfestroom. Kies bijvoorbeeld voor de warme Arnica olie van Weleda voor een intensieve werking op de spieren.

Rug behandeling


Reiniging, peeling, verwijderen huidonzuiverheden en een rugmasker.

40

Minuten


€ 38,50


€ 45,50